Forretning

Boost energiniveauet på arbejdspladsen

At der er stillet kaffe, te og vand til rådighed på arbejdspladsen er efterhånden blevet en selvfølge – men har du husket dette?


I en travl, og til tider hektisk, hverdag tænker vi ikke længere over, at de små goder som snacks, kaffe og vand er nødvendige for at opretholde et godt arbejdsmiljø på arbejdspladsen. Derudover sender det også et godt signal til dine kunder og besøgende gæster i virksomheden, at I kan tilbyde en god friskbrygget kop kaffe eller en kold flaske vand direkte fra køleskabet. Det er ikke kun kontorartikler som borde og stole, der har indflydelse på effektiviteten på arbejdspladsen, men at kunne mødes til en snak over vandkøleren eller kaffemaskinen kan i den grad også bidrage til et attraktivt socialt arbejdsmiljø.

Dette forudsætter også, at man investerer i gode cateringsprodukter og undersøge, hvilke produkter ens medarbejdere ønsker og efterspørger. Ikke to medarbejdere er ens, og derfor er det også forskellige ting, der kan være med til at booste energiniveauet og effektiviteten. Du kan læse mere om, hvilke cateringløsninger du med fordel kan investere i til virksomheden her.

Kaffe er medarbejdernes nationaldrik

Det er næsten uundgåeligt ikke at have en kaffemaskine på arbejdspladsen, men der er også stor forskel på, hvilken kaffe dine ansatte gerne vil drikke. Det er de færreste, der kan komme igennem en travl uge, uden at supplere med et par daglige kopper kaffe. Kaffe drikkes i mange forskellige situationer og er for mange mennesker med til at booste energiniveauet – specielt om morgenen og om eftermiddagen.

Der er mange forskellige faktorer at tage hensyn til, når man skal vælge den rette kaffemaskine. Skal det for eksempel være en moccamaster eller filterkaffemaskine? Skal den have auto-sluk? Skal den temperaturreguleres?

Kan du forestille dig et møde med kunder, partnere eller noget helt tredje og ikke være i stand til at tilbyde dem en kop kaffe? Nej, vel? Kaffemaskinen er på mange måder utrolig vigtig på arbejdspladsen, og derfor bør man også bruge både til og penge på at finde den rette model, der imødekommer virksomhedens behov og ønsker.

Tag hensyn til den søde tand

Det er ingen hemmelig, at blodsukkeret ofte daler hen på eftermiddagen. Man sidder ved skrivebordet, og øjenlågene bliver tungere og tungere, og sukkertrangen begynder at melde sig. Ikke nok med at man imødekommer sine ansattes behov, er det også ofte en forventning fra kunder og partnere at blive tilbudt noget til den søde tand – sammen med kaffen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *