Nyheder

Cannabis kan med tiden blive en god investering

Ni stater i USA skal den 8. november tage stilling til, om de vil lovliggøre marihuana eller ej. Marihuana imponerer i øjeblikket på stærke vækstrater samt en stigende popularitet. Ikke kun i USA, men i store dele af verden. En kombination der er stærk for de aktier, der er relateret til branchen.

Researchhuset ArcView vurderer, at aktierne potentielt kan vokse med 30 pct. årligt helt frem til år 2020 og derfor er udsigterne for vækstraterne ekstreme. Det øget salg vil ske i en kombination af organisk vækst samt lovliggørelse af cannabis i flere amerikanske stater.

Der er udsigt til, at fem amerikanske stater skal lovliggøre rekreativ marihuana, imens fire stater skal afgøre lovliggørelsen af medicinsk cannabis.

En af staterne hvor befolkningen skal afgøre om rekreativt marihuana skal lovliggøres er i Californien. Denne stat er dog også en af de helt store guldkalve for marihuana-industrien, da Californien på verdensplan har den ottende største økonomi. læs mere om økonomi under vores økonomiafsnit

Ifølge den sensete Field Polls måling er der fortsat et flertal, der er positiv over for lovforslaget med 60 pct. for og kun 31 pct. i mod.

Bemærk yderligere at de canadiske cannabis-aktier Aphria og Canopy Growth begge har leveret solide kursstigninger, hvoraf Aphrias kurs er flerdoblet fra 1,28 dollar til i dag 3,45 dollar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *