Nyheder

Investér i dig selv

I ræset om at starte en karriere, familie, købe hus og hvad vi ellers føler et pres til at nå, glemmer vi tit at tage vare på os selv og vores sundhed. Vi fokuserer på at leve mere og mere miljø rigtigt, hvilket er en rigtig vigtig udvikling i samfundet, men rigtigt mange glemmer at varetage deres egen sundhed i jagten på den store karriere.

Lev sundere

Motionen bliver ofte lagt på hylden, når der bliver presset på fra andre aspekter i livet, men det kan være utrolig vigtigt at du holder fast i at dyrke motion et par gange om ugen. Regelmæssig motion hjælper både til en bedre søvn, mere energi i hverdagen og så afhjælper det stress. Det betyder at der kan være langt flere grunde til at vedligeholde motionen, end bare at komme i form. Du vil opleve at selv de mindre opgaver i hverdagen bliver nemmere at overskue.
Derudover er det yderst vigtigt at du holder styr på din søvn, voksne skal ca. bruge 7 timers søvn om natten, mere søvn kan ofte gøre dig sløv, men du kan også blive sløv hvis du sover mere end 7 timer. Det er vigtigt at du sover uden forstyrrelser, det kan være du skal ligge telefonen væk, sætte den på lydløs eller slukke for tv’et så du ikke skal slukke tv’et i løbet af natten.

Spis sundere

Det er vigtigt for at du fungerer på dit bedste at du spiser sundt og varieret, det vil desuden bevirke at du får mere overskud i din hverdag. Med en sundere kost vil du ikke opleve samme træthed i løbet af dagen, du vil have mere energi til at komme gennem lange studie- eller arbejdsdage. Et vigtigt tip til at spise sundere er at sørge for at fylde din tallerken med mad i alle regnbuens farver. For rigtigt mange danskers vedkommende drikker vi for lidt vand, sørg for at drikke mere vand i din hver dag, skift sodavanden eller kaffen ud med vand. Det kan også være en god idé at sørge for at drikke et glad vand mellem hvert måltid, og selvfølgelig også til de forskellige måltider i løbet af dagen. Du vil opdage at dine hoved fungerer meget hurtigere, når du skal arbejde med komplicerede opgaver.

Prøv noget nyt

Hvis du oplever, at du ofte er stresset, kan der være mange metoder. Det kan være at det virker alt for uoverskueligt at komme ud at løbe, så er der heldigvis mange andre metoder du kan få hjælp til at arbejde med det. Du vil opleve at behandling hos Body-sds.dk, kan hjælpe din krop og dit sind til at slappe af, og du vil ofte opleve en lethed du ikke har oplevet før.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *