Forretning

Tips og råd til den gode og effektive energirenovering

Hvad end du vil det eller ej, så kan man ikke komme udenom, at en energirenovering er et progressivt og effektivt foretagende. Det er et foretagende, der ikke bare hjælper din økonomi, men som også skåner miljøet og som gør din bolig mere komfortabel at opholde sig i. Særligt nu hvor vinteren er lige om hjørnet. Det kan dog være en uoverskueligt sag at energirenovere – derfor guider vi dig.

Den gode energirenovering er den planlagte

Selvom det kan virke fristende at kaste sig ud i det, når man først har fået øjnene op for energirenoveringsmulighederne. Men det går sjældent godt. I stedet skal du tænke dig godt om og planlægge hele foretagendet til den mindste detalje. Ja, det lyder kedeligt, men det er klart den bedste fremgangsmåde.

Når er i gang med din overvejelsesfase, er det en god ide at undersøge hvilke mulige bygge-entreprenør, der findes derude. Det handler ikke bare om at vælge det første og det bedste, men at finde den virksomhed, der passer lige til dig. Hertil er der mange muligheder.

En af dem er at benytte sig af polske håndværkere. Disse er billige, men er også kendt for at være til at regne med og hårdtarbejdende. Hvis du eksempelvis vil undersøge dem nærmere, kan du skrive ’polske håndværkere anbefaling’ i Google. På den måde bliver du præsenteret for anbefalinger og anmeldelser af de forskellige virksomheder med den ydelse.

Du skal selvfølgelig også undersøge, hvor effektiv en energirenovering vil være for dig. I denne forbindelse handler det hele om, hvilket energimærke boligen har på stående fod. Jo lavere energimærke boligen har, desto mere potentiale er der.

Mulige renoveringstiltag

Det er selvfølgelig umuligt at nævne alle de mulige tiltag, men derfor kan der sagtens gives et par gode forslag til dig, der har fået blod på tanden.

Det første forslag der skal nævnes, er en hulmursisolering. Modsat hvad rigtig mange forestiller sig koster en hulmursisolering bestemt ikke det hvide ud af øjnene. Til gengæld gør det virkelig en forskel. Som navnet også antyder, er en hulmursisolering en isolering af det ofte tomme hulrum mellem yder- og indervæggen. Her siver der meget luft, og en isolering af dette stykke, vil derfor virkelig gøre en forskel.

Et andet forslag er en installering af et solcelleanlæg. Der er mange, der desværre holder sig fra dette tiltag, da de finder det for dyrt. Det er super ærgerligt, da det netop er en af de grunde til, at det er et så godt foretagende. Med tiden vil du nemlig spare rigtig mange penge på et solcelleanlæg. Derudover er der en måde, hvor du kan gøre dig næsten 100 procent uafhængig af energi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *