Forretning

3 måder du kan påvirke samfundet positivt i virksomheden

Der er ingen gode grunde til, at man som virksomhed ikke vil være med til at booste samfundet i den rigtige retning. Som virksomhed er der en lang række tiltag, du kan gøre, som tilgodeser det danske samfund – du har med garanti allerede implementeret et eller flere tiltag, som gør netop dette, men du kan gøre klogt i at læse denne artikel, hvor vi præsenterer dig for yderligere tre ting, som kan påvirke samfundet i en bedre retning – ting, som rigtig mange virksomheder ikke tænker over.

Ansæt en indvandrer

Der er mange fordele ved at ansætte en indvandrer i din virksomhed, for du kan både give en person, som ikke kender det danske samfund særlig godt, mulighed for at blive tryg ved netop dette. Samtidig har du mulighed for at ansætte en person, som med al sandsynlig har både motivation og vilje til at lægge energi og engagement i et givent job. Hvis du ansætter en indvandrer, vil du i høj grad være med til at hjælpe samfundet, samtidig med at du skaber en virksomhed med langt mere diversitet med internationale medarbejdere.

Køb brugte ting og sager til virksomheden

Når der skal købes nyt inventar til virksomheden, kan du med fordel købe brugte møbler, interiør og elektronik fremfor at købe dette fra ny. Du kan både spare en god portion penge, samtidig med at det er ressourcesparende for miljøet. Det er utrolig vigtigt, at man som virksomhed tager et ansvar overfor miljøet og er med til at påvirke dette i en positiv retning.

 

Skab en sund arbejdsplads

Med sund arbejdsplads menes sund i den forstand, at du skal tilbyde dine medarbejdere mulighed for motion på arbejdspladsen eller ved at betale for et fitnessabonnement. Samtidig kan du også betale dine medarbejderes tandlægeregninger, således du påvirker dine medarbejdere til at tage sunde valg i livet. Motion vil ydermere være med til at booste dine medarbejderes energiniveau og øge effektiviteten på arbejdspladsen.

 

Spred budskabet: start din egen hjemmeside

Når du har valgt at påvirke samfundet i den rigtige retning, er det utrolig vigtigt, at du spreder budskabet med andre virksomheder. Dette kan gøres på flere måder, men den nemmeste er ved at starte en hjemmeside, hvor du som virksomhed kan fortælle om de erfaringer, du har gjort dig, og hvordan det har haft effekt på din virksomhed. Når du starter en hjemmeside, er der dog en række praktiske ting der skal ordnes, som eksempelvis et billigt webhotel og et domænenavn der matcher hjemmesidens formål. Noget af det bedste, du kan gøre, er at sprede budskabet og påvirke andre virksomheder i en positiv retning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *