Nyheder

Fra MobilePay til Bitcoin  

Det er nemt at overføre penge til vennerne med MobilePay, hvis de har lagt ud for biografturen. Men bliver betalingsmetoden skiftet ud i fremtiden?

Der er sket meget over tiden, når det gælder måden vi betaler på. Det er rent faktisk ikke mange årtier siden, at det eneste vi kunne betale med var checks og kontanter. Sidenhen kom betalingskortet, der har gjort det nemt og hurtigt at trække penge fra bankkontoen med en enkelt pinkode. Uanset om man var ung eller ældre blev betalingskortet en stor hjælp i hverdagen, og samtidig blev betalingsprocessen også nemmere for bankinstitutionerne.

Men det har vist sig, at der er smartere, nemmere og hurtigere måder at betale på, end ved at hive kontanter, checks eller betalingskortet op af lommen. Vi går alle sammen med en smartphone i dag, og det er nærmest unormalt, hvis man ikke benytter MobilePay. App’en der med et enkelt swipe kan sende penge til en anden bruger på få sekunder. Det er en app, som især unge er stor tilhænger af, og det gør det meget nemmere for børn og unge at overføre penge til kammeraten, der lige har lagt ud for fredagsslikket eller øl i byen. Men er MobilePay den nemmeste og hurtigste betalingsmetode, eller findes der én der er lettere?

Den digitale valuta

Det er blevet nemt at samle næsten hele sit liv online. Vi har billeder, videoer og fællesskaber på sociale medier som Facebook og Instagram, og vi får minimalt med fysisk post, da det foregår over e-boks. Det er ikke anderledes for vores penge. Vi har adgang til vores bankkonti via netbank og mobile apps. Men alligevel er der måske en ny, hurtigere betalingsydelse på vej. Coinbox.dk er Danmarks førende forhandler med Bitcoin, der er en ny digital valuta.

– Vi er en dansktalende virksomhed, der tænker på kundepleje, sikkerhed og vores forelskelse i Bitcoin. Vores mål er at gøre Bitcoin tilgængelig for alle i Danmark, sikre danskerne den laveste kommission og hurtig adgang til nye teknologier, skriver de på deres hjemmeside.

Bitcoin er altså måske vejen frem. Om det ligefrem erstatter MobilePay og nutidens betalingsmetoder kan der sås tvivl om, men der er ingen tvivl om, at Bitcoin kan være den næste betalingsydelse i rækken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *