Nyheder

Invester i din fremtid

Man kan investere i sin fremtid på mange, forskellige måder. Oftest taler man økonomi, når man taler investering, men i dette tilfælde bringer vi områder, hvor man bør investere tid til fordel for sin fremtid.

Skab gode forbindelser

Det er en god idé at hold kontakten med tidligere studiekammerater og kollegaer, eventuelt blot på digitale platforme. Dermed kan man gøre brug af disse kontakter, har man brug for et specifikt job, hvor en af disse personer har en fod inde.

Studie

Gør noget ud af dit studie. For mange unge mennesker er studietid lig med mange fester. Det kan dog betyde, at man negligerer sine lektier og deraf klarer sig dårligere på studiet. I stedet bør man holde fokus på studiet, møde op til forelæsninger og lave sine lektier, og så anse diverse fester som belønning til det hårde arbejde. Arbejder man hårdt og er hurtigt færdig med sine lektier, har man også mere tid til fest og farver.

Frivilligt arbejde

Det ser godt ud på CV’et, at man har arbejdet som frivillig. Om det er deltagelse i frivillige projekter, såsom opsætning af festivaler – eller et fast frivilligt job, som lektiehjælper eller lign., vil dette være positivt for ens fremtidsmuligheder. At arbejde frivilligt viser overskud, og det viser, at man har lyst til at hjælpe, hvor der er brug for det.

Tag ekstra kurser

Selvom man er i gang med uddannelse inden for et bestemt felt, eller måske er færdiguddannet, skal man ikke begrænse sin læring. Man kan med fordel supplere sin viden med kurser inden for nærtliggende områder. Disse kurser kan man tilføje CV’et, hvilket viser overskud. Ydermere er ekstra kurser bevis på, at man gerne vil lære mere – og ikke begrænser sig selv. Det giver point hos en arbejdsgiver, når man søger job.

Det er fornuftigt at gå op i sit studie, da det for mange, er vejen til deres fremtidige karriere. Ydermere kan man spice CV’et op med blandt andet ekstra kurser og frivilligt arbejde, for at fremstå mere attraktiv, når man søger job. Som prikken over i’et, er det godt at have et stort netværk – for måske kan lige netop dét, skaffe en uventet jobmulighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *