Nyheder

Sparetips din pung vil takke dig for

Spare tips din pung vil takke dig for

Ofte har man højere udgifter i hjemmet, end hvad man er nødsaget til. Det er derfor vigtigt at sætte tingene i perspektiv, og se om der er nogle kategorier man kan spare i. Det kunne for eksempel være at man betaler for mere strøm, end det man bruger. I denne artikel kommer vi med nogle sparetips, som kan give dig flere penge mellem hænderne.

En madplan er en af vores bedste sparetips

Ofte bruger man unødvendigt mange penge på at købe ind løbene, dagligt i et supermarked. Her bruger man desværre også for mange penge på impulskøb. Du kan derfor spare penge på at planlægge dine køb, og har dermed også rig muligt for at udforske nye retter, nu hvor der er købt ind til dem.

Du sparer desuden også tid i hverdagen, da du kun handler 4 gange om ugen, i stedet for hver eneste dag. Ydermere kan du bruge et indkøbsnet permanent, og undgå unødvendige køb af plastikposer, som desuden også skader miljøet.

Få penge tilbage i strøm

Man bruger som regel unødvendig meget strøm i hjemmet, selv når man ikke er til stede. Dette skyldes ting man har i dvaletilstand. Det kan for eksempel være dit tv, som er i dvaletilstand, hvor den røde diode lyser, eller din laptop som er i slumre tilstand. Dette er et unødvendigt spild af strøm, som bestemt ikke gavner det økonomiske. Du bør derfor altid slukke dine kontakter i alle rum.

Tjek dine udbydere af forsikringer og månedlige abonnementer

Ofte betaler man mere i forsikring og til sit telefonselskab end man burde. På daværende tidspunkt fik man et godt tilbud, som man ikke kunne sige nej til. Men der er flere konkurrenter på markedet, hvilket gør at priserne svinger, hos de forskellige udbydere.

Tjek markedet en gang ved hvert kvartal, og opnå besparelser på dine månedlige udgifter. Ring til de forskellige konkurrenter, og spørg dem om hvad de kan tilbyde i forhold til dit eksisterende abonnement.

Tag cyklen i stedet for bilen

Det kan være nemmere sagt end gjort, men du bør overveje at tage cyklen hvor det er muligt. Mange anbefaler at man tager cyklen til og fra arbejdet. Det kan dog være svært, hvis man har længere på arbejdet, eller hvis man skal sætte børnene af.

Heldigvis er der mange andre situationer, hvor du kan tage cyklen i brug. For eksempel når du skal købe ind, kan du tage cyklen i stedet for bilen.

Spar penge på interiør

Hvis du er til luksus objekter i hjemmet, kan det koste dyrt for pengepungen. Du har dog rig mulighed for at spare penge ved at købe dine ting online i stedet for. Du kan blandt andet få lækre damask duge, eller andet som pynter i hjemmet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *